Coaching en begeleidingen

Coaching en individuele begeleidingen


Mieke Hendrix van 'De dobbel' biedt in De Taalschat kinder- en pubercoaching alsook huiswerk- en studiebegeleiding aan kinderen en jongeren uit het basis- en secundair onderwijs.

Voor meer informatie over deze werking die buiten logopedisch onderzoek en logopedische therapie valt, verwijzen wij u graag naar de pagina 'voor wie' op onze website. Over Mieke haar werking kunt u ook heel wat informatie vinden op haar website van 'De dobbel'.


Daarnaast verzorgt Mieke ook op regelmatige basis workshops en TYP10-cursussen in onze praktijk. Op onze webpagina 'nieuws' en op de facebookpagina van De Taalschat en De Dobbel houden we jullie hiervan ook op de hoogte.


Mieke Hendrix

Kinder- en pubercoach

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht, taakleerkracht en zorgcoördinator. Een job die ik nu al enkele jaren combineer met mijn eigen kindercoachpraktijk: De dobbel. Hierdoor kom ik in contact met een grote en diverse groep kinderen van 2,5 tot 21 jaar.

Gelukkig zitten heel wat kinderen en jongeren lekker in hun vel en genieten ze van hun schooltijd. Er zijn ook kinderen en jongeren waar het allemaal net iets minder vlot gaat en die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.


Mijn werk in de praktijk is gericht op kinderen, tieners en hun ouders. Je kan er terecht voor een individuele begeleiding of een groepstraining door een kindercoach, pubercoach, remedial teacher, Kindertolk, geheugentrainingen, ...


www.dedobbel.be

mieke@dedobbel.be

0479 31 08 80

Aanwezig op dinsdag en donderdag

Hieronder vindt u de huidige tarieven voor onze werking buiten het logopedisch kader. Hiervoor is geen terugbetaling via uw ziekenfonds mogelijk.

TYP 10

10 sessies van 60 minuten

in de praktijk


€ 250


Binnen het tarief van € 250 voorzien wij 10 sessies inclusief werkboek en een persoonlijk account op de online module Typ10-online.


Voor typlessen is geen terugbetaling via uw ziekenfonds mogelijk.

Huiswerk- of studiebegeleiding

60 minuten

in de praktijk


€ 50


Voor huiswerk- en studiebegeleiding is geen terugbetaling via uw ziekenfonds mogelijk.

Kinder- of pubercoaching

60 minuten

in de praktijk


€ 50


Voor kinder- en pubercoaching is geen terugbetaling via uw ziekenfonds mogelijk.

U krijgt steeds 14 dagen de tijd om een rekening te betalen. Indien deze termijn niet wordt gerespecteerd, kunnen wij een nalatigheidsvergoedeing of administratiekost van 10 euro aanrekenen. Indien er nood is aan een andere financiële regeling, kan u dit steeds met Mieke bespreken.


Afspraken dienen steeds 24 uur op voorhand te worden geannuleerd (mail/SMS/telefoon). U vindt de gegevens van Mieke hierboven terug. Indien dit niet gebeurt, wordt de sessie toch aangerekend om de verloren tijd te vergoeden.


Indien de bovenstaande afspraken herhaaldelijk niet worden gerespecteerd, kan Mieke beslissen om de begeleiding stop te zetten.